Ingredienser
- 200 g blødt smør
- 150 g brun farin
- 2 æg
- 1 spsk. vaniljesukker
- 200 g Kornkammeret Hvedemel
- 1 tsk. natron
- 1½ tsk. kanel
- 400 g Kornkammeret Müsli
Sådan gør du
- Pisk smør, farin og vaniljesukker sammen til det er let og luftigt. Kom 1 æg i ad gangen og pisk det helt ud i massen inden du tilsætter det næste.
- Sigt mel, natron og kanel sammen og rør det i smørblandingen sammen med müsli.
- Lad dejen hvile i køleskabet i en time.
- Rul store kugler på ca. 3 cm i diameter og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
- Tryk dem let flade og bag dem til de er let gyldne.
-
Bagning: 10 min. i en 180 °C forvarmet ovn. Lad dem køle af på en rist og opbevar dem i en lufttæt beholder.