OM KORNKAMMERET 

Varemærket ”Kornkammeret” har eksisteret siden 1989, hvor det blev startet af Drabæks Mølle.

Drabæks Mølle er beliggende i det idylliske Lunderskov i Sønderjylland, og oprindeligt blev alle produkter fra Kornkammeret fremstillet der. Med tiden er Kornkammeret dog vokset, og i dag fremstilles de fleste af vores produkter på vores nye mølle i Vejle.

Kornkammeret er primært kendt for velsmagende mel-, gryn- og morgenmadsprodukter samt mandler, nødder, frø og kerner.

I takt med at forbrugeren i højere grad efterspørger økologiske produkter og interessen for Kornkammeret er steget, har vi udvidet til nu også at omfatte færdigbagte brød.

Råvarerne til alle Kornkammeret produkterne er produceret med respekt for naturen og uden brug af kunstgødning og kemiske sprøjtemidler. Kornkammeret har altid været forbundet med naturlighed, kvalitet, omsorg, sikkerhed og troværdighed. Det værner vi om.

 
 
 
Om Lantmännen
Kornkammeret er en del af Lantmännen, et landbrugskooperativ og Nordens førende aktør inden for landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer. Vi ejes af 19.000 svenske landmænd, har 10.000 medarbejdere og omsætter for 45 mia. svenske kroner om året. Gennem forskning og aktiviteter i hele værdikæden tager vi ansvar fra jord til bord.