OM KORNKAMMERET 

Varemærket ”Kornkammeret” har eksisteret siden 1989, hvor det blev startet af Drabæks Mølle.

Drabæks Mølle er beliggende i det idylliske Lunderskov i Sønderjylland, og oprindeligt blev alle produkter fra Kornkammeret fremstillet der. Med tiden er Kornkammeret dog vokset, og i dag fremstilles de fleste af vores produkter på vores nye mølle i Vejle.

Kornkammeret er primært kendt for velsmagende mel-, gryn- og morgenmadsprodukter samt mandler, nødder, frø og kerner.

I takt med at forbrugeren i højere grad efterspørger økologiske produkter og interessen for Kornkammeret er steget, har vi udvidet til nu også at omfatte færdigbagte brød.

Råvarerne til alle Kornkammeret produkterne er produceret med respekt for naturen og uden brug af kunstgødning og kemiske sprøjtemidler. Kornkammeret har altid været forbundet med naturlighed, kvalitet, omsorg, sikkerhed og troværdighed. Det værner vi om.

Om Lantmännen 

Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende aktør inden for landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer. Vi ejes af 18.000 svenske landmænd, har 10.000 medarbejdere, er aktive i mere end 20 lande og omsætter for 60 mia. svenske kroner om året. Med base i korn forædler vi markens ressourcer til et livskraftigt landbrug.

Vores virksomhed er grundlagt på viden og værdier, som har eksisteret i generationer hos vores ejere. Gennem forskning, udvikling og aktiviteter i hele værdikæden tager vi sammen ansvar fra jord til bord. Læs mere på www.lantmannen.dk