OM KORNKAMMERET 

Varemærket ”Kornkammeret” har eksisteret siden 1989, hvor det blev startet af Drabæks Mølle.

Drabæks Mølle er beliggende i det idylliske Lunderskov i Sønderjylland, og oprindeligt blev alle produkter fra Kornkammeret fremstillet der. Med tiden er Kornkammeret dog vokset, og i dag fremstilles de fleste af vores produkter på vores nye mølle i Vejle.

Kornkammeret er primært kendt for velsmagende mel-, gryn- og morgenmadsprodukter samt mandler, nødder, frø og kerner.

I takt med at forbrugeren i højere grad efterspørger økologiske produkter og interessen for Kornkammeret er steget, har vi udvidet til nu også at omfatte færdigbagte brød.

Råvarerne til alle Kornkammeret produkterne er produceret med respekt for naturen og uden brug af kunstgødning og kemiske sprøjtemidler. Kornkammeret har altid været forbundet med naturlighed, kvalitet, omsorg, sikkerhed og troværdighed. Det værner vi om.

 
 
 
Om Lantmännen
Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordens førende aktør inden for landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer. Lantmännen ejes af 20 000 svenske landmænd, beskæftiger 8000 medarbejdere, opererer i 20 lande og har en omsætning på 50 mia. SEK.
Med korn som udgangspunkt omdanner vi dyrkbare landressourcer til økonomisk fordelagtigt landbrug. Vores bedst kendte varemærker er AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad og Gooh. Vores virksomhed er baseret på viden og værdier opbygget gennem generationer. Med forskning, udvikling og drift i hele værdikæden tager vi ansvar fra jord til bord.