Ingredienser
- 5 dl Kærnemælk
- 2 Æg
- 3 tsk. Rørsukker
- 5 dl Kornkammeret Hvedemel
- 1½ tsk. Bagepulver
- 5 g Salt
- 4 spsk. Smeltet smør
- 1 dl Kornkammeret Müsli
- Smør til stegning
- Ekstra müsli til bagning
Sådan gør du
- Pisk kærnemælk, æg og sukker sammen. Sigt hvedemel og bagepulver sammen i blandingen og rør dejen igen nem til den er glat og ensartet.
- Tilsæt resten og lad evt. dejen hvile ca. 30 min. inden du bager pandekagerne.
- Smelt lidt smør på en pande og hæld pande kagedejen på i mindre klatter. Kom evt. lidt ekstra müsli på pandekagerne inden du vender dem.
- Steg dem til de hæver let op og bliver faste. Vend dem og bag dem færdige på den anden side.