Ingredienser
Sesampanerede kyllingenuggets
- 600 g Kyllingeinderfilet
 - 2 Sammenpiskede æg
 - Salt og friskkværnet peber
 - Kornkammeret Hvedemel
 - Sesamfrø
 
Tilbehør:
- Sprøde grønsagsstænger af fx kinaradise, gulerødder, bladselleri, peberfrugt og agurk.
 
Sesam dip:
- Sojasauce
 - Østerssauce
 - Sesamfrø
 
Sådan gør du
- Krydr kyllingeinderfileter med salt og peber og vend dem i hvedemel. Sørg for at overskydende mel drysses af. Vend de melede kyllingestykker i æg og derefter i sesam.
 - Steg dem gyldne i fedtstof på en pande.
 
Sesam dip:
- Rør lige dele sojasauce og østerssauce sammen med Kornkammeret sesamfrø og brug det som dip.