Ingredienser
- 100 g smør
- 150 g økologisk rørsukker
- 2 æg
- ½ dl mælk
- 2 tsk. vaniljesukker
- 3 meget modne bananer
- 275 g Kornkammeret Øko Sigtet Speltmel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 knsp. salt
- 80 g chokoladestykker
Sådan gør du
- Smelt smørret og pisk det med sukker. Tilsæt æg, mælk og vanilje og pisk til en ensartet masse.
- Mos bananerne og rør dem i dejen. Sigt mel og bagepulver sammen og fold det forsigtigt i dejen med en dejskraber til der ikke er synlig klumper af mel i dejen. Tilsæt chokoladestykker og hæld dejen i en smurt brødform.
- Bag den i en 175 °C forvarmet ovn i ca. 50 minutter.
- Lad den køle af ca. 10 minutter i formen inden du vender den ud. Lad den køle af til stuetemperatur inden du skærer i den.