Ingredienser

  • 100 g smør
  • 150 g økologisk rørsukker
  • 2 æg
  • ½ dl mælk
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 3 meget modne bananer
  • 275 g Kornkammeret Øko Sigtet Speltmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knsp. salt
  • 80 g chokoladestykker

Sådan gør du

  1. Smelt smørret og pisk det med sukker. Tilsæt æg, mælk og vanilje og pisk til en ensartet masse.
  2. Mos bananerne og rør dem i dejen. Sigt mel og bagepulver sammen og fold det forsigtigt i dejen med en dejskraber til der ikke er synlig klumper af mel i dejen. Tilsæt chokoladestykker og hæld dejen i en smurt brødform.
  3. Bag den i en 175 °C forvarmet ovn i ca. 50 minutter.
  4. Lad den køle af ca. 10 minutter i formen inden du vender den ud. Lad den køle af til stuetemperatur inden du skærer i den.