Ingredienser

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet og tilsæt mel, salt og olie.
  2. Ælt dejen med dejkrog på maskine i mindst 15 minutter. Den er blød i starten, men efter den lange æltning bliver den smidig og slipper kanten af skålen let.
  3. Lad dejen hæve tildækket og lunt i 60 minutter.
  4. Del dejen i mindre kugler og lad dem efterhæve i 20 min.

Bagetid: Pizza:

Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord. Kom fyld på og bag på en forvarmet pizzasten eller bageplade i en 250 °C forvarmet ovn i ca. 5 min.

Bagetid: Pizzaboller:

Del dejen i mindre stykker og rul dem til boller. Lad dem efterhæve ca. 20 min. og tryk derefter et hul i midten af bollen med en finger. Kom tomatsauce, ost og favoritkrydderiet på og bag i ca. 12 min. i en 200 °C forvarmet ovn.


Bagetid: Ostesnacks:

Del dejen i mindre stykker og rul den ud til rektangler. Kom revet ost og evt. skinke, pølse eller andet fyld på og rul dem sammen. Skær tre snit med en skarp kniv og bag dem ca. 10 min. i en 230 °C forvarmet ovn.