Ingredienser
- 3 dl vand
- 25 g gær
- 50 g økologisk rørsukker
- 1 pose Kornkammeret økologisk brødblanding til frokostboller
- 65 g økologisk smør
Smoothiefyld:
- 150 g hindbær
- 50 g frisk spinat
- 1 moden banan
- 50 g rå rødbede
- 2 spsk. skyr
- 5 g frisk ingefær
Topping:
- 100 g revet emmenthaler
Sådan gør du
- Opløs gær i vandet og tilsæt resten af ingredienserne til dejen. Ælt dejen til den er fin og glat. Lad den hvile lunt og tildækket i 15 minutter.
- Kom alle ingredienser til smoothiefyldet i en blender og blend til en tyk, ensartet masse.
- Rul dejen ud til et rektangel på ca. 35x60 cm.
- Fordel fyldet på dejen og rul den sammen på den lange led som til en roulade.
- Del dejrullen i 16-20 stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve lunt og tildækket i 35 minutter.
- Drys med revet ost og bag sneglene i en 200 °C forvarmet ovn i 12-15 minutter.