Ingredienser

Smoothiefyld:

  • 150 g hindbær
  • 50 g frisk spinat
  • 1 moden banan
  • 50 g rå rødbede
  • 2 spsk. skyr
  • 5 g frisk ingefær

Topping:

  • 100 g revet emmenthaler

Sådan gør du

  1. Opløs gær i vandet og tilsæt resten af ingredienserne til dejen. Ælt dejen til den er fin og glat. Lad den hvile lunt og tildækket i 15 minutter.
  2. Kom alle ingredienser til smoothiefyldet i en blender og blend til en tyk, ensartet masse.
  3. Rul dejen ud til et rektangel på ca. 35x60 cm.
  4. Fordel fyldet på dejen og rul den sammen på den lange led som til en roulade.
  5. Del dejrullen i 16-20 stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve lunt og tildækket i 35 minutter.
  6. Drys med revet ost og bag sneglene i en 200 °C forvarmet ovn i 12-15 minutter.