Øko

Stenalderbrød

Mer´ end øko

Denne stenalderbrødblanding er naturligvis 100% økologisk, men du får meget mere end det: 

  • 100% frø og kerner
  • Kilde til protein
  • Rig på kostfibre

Det skal du bruge

  • 500 g Stenalderbrødblanding
  • 4 æg
  • ¾ dl raspolie
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du

1. Forvarm ovnen til 160 grader. Bland æg, olie og salt og pisk det sammen.

2. Tilsæt stenalderbrødblandingen og rør sammen. Hæld blandingen i en 1 ½ liter brødform beklædt med bagepapir.

3. Sæt brødet i midten af ovnen og bag i ca. 60 min.

4. Vend brødet ud af formen og lad det afkøle på en rist.

Deklaration

Nettovægt: 500 g

Ingredienser:

Hørfrø*, solsikkekerner*, sesamfrø*, græskar­kerner*, chiafrø* (10%).
*Økologisk ingrediens.
Brødblandingen indeholder 60% frø og 40% kerner.
Kan indeholde spor af jordnødder og nødder. 

Næringsindhold pr. 100 g

(Næringsindhold pr. 100 g brødblanding)

Energi 2300 kJ/550 kcal

Fedt
- heraf mættede fedtsyrer

45 g
14 g
Kulhydrat
- heraf sukkerarter
4,3 g
1,6 g
Kostfibre 18 g
Protein 24 g
Salt

0 g

Opbevaring 

Tørt og ikke for varmt, godt adskilt fra varer med stærk lugt.

Emballagen kan bortskaffes sammen med det øvrige husholdningsaffald.