Øko

Kerneknækbrød

Mer´ end øko

Denne kerneknækbrødsblanding er naturligvis 100% økologisk, men du får meget mere end det: 

  • 100% frø og kerner
  • Kilde til protein
  • Rig på kostfibre

Det skal du bruge

  • 250 g Kerneknækbrødsblanding
  • 3 ½ dl koldt vand

Sådan gør du

1. Rør blandingen sammen med 3 ½ dl koldt vand i en skål.

2. Lad stå og tykne i ca. 30 min.

3. Bred dejen ud på 2 bageplader. Strø evt. lidt salt eller flagesalt over.

4. Bag en plade ad gangen i en 175 grader varm ovn i 30-45 min. eller til knækbrødet er sprødt.

5. Lad afkøle og bryd i stykker. Opbevar knækbrødene under tætsluttende låg.

 

Deklaration

Nettovægt: 250 g

Ingredienser:

Solsikkekerner*, hørfrø*, psylliumfrø*, sesamfrø*, chiafrø* (10%), græskarkerner*.
*Økologisk ingrediens.
Brødblandingen indeholder 70% frø og 30% kerner.
Kan indeholde spor af jordnødder og nødder. 

Næringsindhold pr. 100 g

(Næringsindhold pr. 100 g brødblanding)

Energi 2000 kJ/500 kcal

Fedt
- heraf mættede fedtsyrer

36 g
12 g
Kulhydrat
- heraf sukkerarter
3 g
0,6 g
Kostfibre 30 g
Protein 22 g
Salt

0 g

Opbevaring 

Tørt og ikke for varmt, godt adskilt fra varer med stærk lugt.

Emballagen kan bortskaffes sammen med det øvrige husholdningsaffald.