Lækre havrebrød

Tip: Form evt. den portion dej til ca. 10 flade boller. Bollerne bages kun ca. 20 min. ved 200°C (varmluft 180°C).


1. Opløs gæren i det lunkne vand. Kom derefter havregrynene i og lad det trække mens gulerødderne rives.

2. Kom olie, yoghurt og salt i og rør det sammen.

3. Kom derefter alle de andre ingredienser i og ælt det godt sammen.

4. Lad dejen hæve, lunt og tildækket, i ca. 45 min.

5. Ælt dejen og del det i 2 lige store stykker.

6. Rul dejen til 2 brød og placer dem på en bageplade og lad det hæve i ca. 30 min.

7. Rids brødene og pensl dem med evt. med mælk eller sammenpisket æg.

8. Brødene bages ved 200oC (varmluft 180oC) i ca. 35-45 min.

 


Your rating: 0

3,1/5 based on 39 votes.